Det Göteborgsbaserade alternativa emo- och metalbandet Dream Drop har gjort succé runt om i Europa sedan livescenen gjorde comeback efter slopade pandemirestriktioner. Bandet har tidigare varit förband till Blood Command, Smash Into Pieces och STARSET och håller på att ladda upp inför en vår fylld med nya gig. Tack vare en konstant närvaro på sociala medier och tät kontakt med sitt community, visar bandet ett tydligt kreativt tänk som krävs för att fånga omvärldens uppmärksamhet.


Att spela in ett album är en komplex process, något som Dream Drop snabbt insåg. Bandet begav sig till en avlägsen fjällstuga i Norge med målet att slutföra sitt andra studioalbum. När de återvände hem, insåg de att albumet inte hade nått sin fulla potential.


Bandet beslutade sig för att kassera hälften av albumet och börja om från början. Under en månads turné fylld med nya upplevelser och inspiration, hittade bandet en ny kreativ gnista. När turnén nådde sitt slut, tog det bara en vecka att färdigställa albumet som nu släpps för allmänheten. 'ACNE SUPERSTAR' är nu tillgänglig på alla stora streamingplattformar.